У Львівській області рятувальники провели зі школярами урок безпеки

У Львівській області рятувальники провели зі школярами урок безпеки

06.12.14 16:04 0 748
Представники відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області провели для третьокласників школи «Світанок» урок, присвячений питанням особистої безпеки.

Рятувальники розповіли школярам про основні правила, які необхідно знати і дотримуватися, аби не допустити виникнення небезпечних ситуацій, учасниками яких можуть стати діти. Крім того, надзвичайники розповіли дітлахам про основні правила поведінки у разі виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій. Діти послухали про побутові пожежі, які найчастіше виникають внаслідок короткого замикання, дитячих пустощів з вогнем, порушення правил експлуатації опалювальних приладів. Рятувальники зауважили, що зовсім мало часу залишилось до новорічних свят і саме в цей період дуже часто діти травмуються через різноманітні піротехнічні засоби. Вогнеборці застерегли учнів від придбання та використання петард, салютів та іншої піротехнічної продукції, що можуть призвести до непоправних наслідків.

Під час уроку відбувалась жвава бесіда. Діти задавали безліч питань і розповідали про ситуації, учасниками яких були вони самі або їхні знайомі. Разом із рятувальниками, використовуючи знання, отримані на уроках фізики та хімії, діти аналізували ці ситуації, вказували основні помилки винуватців цих подій та визначали запобіжні заходи, що можуть запобігти подібним випадкам.

Такий урок дозволив збагатити знання школярів та застерегти їх від небезпечних і необдуманих кроків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ