У Львівській області на лаві підсудних опинився 23-річний мешканець Моршина

У Львівській області на лаві підсудних опинився 23-річний мешканець Моршина

06.12.14 11:37 0 706
У Стрию правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом щодо 23-річного мешканця міста Моршин, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження 42-річному мешканцю одного з сіл Стрийського району.

До Стрийського міськвідділу міліції наприкінці квітня цього року надійшло повідомлення від лікаря-реаніматолога Стрийської ЦРЛ про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги доставлено 42-річного місцевого мешканця з травмою голови. Чоловік перебував без свідомості, його помістили в реанімаційне відділення лікарні.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У ході досудового слідства працівники міліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 23-річний мешканець м. Моршина. Подія відбулася близько 1 години ночі неподалік кафе на одній з вулиць курортного містечка.

На вулиці між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. 23-річний молодик ударив чоловіка в голову, унаслідок чого потерпілий впав та вдарився головою об тротуар. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи заподіяні потерпілому тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Чоловік, намагаючись уникнути відповідальності, переховувався. Правоохоронці оголосили зловмисника в розшук та на початку листопада дільничні інспектори міліції його затримали.

Наразі молодик перебуває під вартою. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду, який і визначатиме йому міру кримінального покарання.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ