В Чернігівській області піротехніки провели заняття з прикордонниками

В Чернігівській області піротехніки провели заняття з прикордонниками

06.12.14 09:55 0 756
5 грудня у Чернігові піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного Управління ДСНС України в рамках взаємодії провели з військовослужбовцями Чернігівського прикордонного загону заняття по мінно-вибуховій справі. Рятувальники поділилися з прикордонниками своїм досвідом роботи, що отримали під час розмінування територій та знешкодження й знищення мін, снарядів, інших боєприпасів і саморобних вибухових пристроїв, розтяжок у звільнених від бойовиків районах Східних областей України.

При цьому начальник групи піротехників Євген Антипенко особливо наголосив: "Бойовики можуть маскувати вибухівку під будь-які побутові прилади, дитячі іграшки тощо. Тож при виконанні завдань слід бути дуже уважними та звертати увагу на будь-які дрібниці".

Під час занять з прикордонниками рятувальники ознайомили їх з сучасними розробками та класифікацією боєприпасів, показали макети основних видів вибухонебезпечних предметів, тематичні фото та відеоматеріали. Роз’яснили послідовність дій у польових умовах в разі виявлення підозрілих предметів, розповіли про порядок знешкодження вибухових пристроїв.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Свій батальйон ...

КОМЕНТАРІ