У Рівненській області дільничні інспектори міліції допомагають сім'ям мобілізованих

У Рівненській області дільничні інспектори міліції допомагають сім'ям мобілізованих

06.12.14 11:25 0 739
У той час, коли держава поклала надію на справжніх чоловіків, відданих громадян і патріотів, які не зрадили Присязі і відстоюють суверенність та цілісність нашої держави, вдома, плекаючи надію на недовгу розлуку й щасливу зустріч, їх чекають дружини, діти та батьки. Вони залишились без надійної опори, допомоги й сильної чоловічої руки. Дільничні інспектори міліції Рівненщини роблять усе можливе, щоб сім'ї мобілізованих не залишились без допомоги.

Лідія Петрівна проживає разом із своїм сином та матір'ю у селищі Малий Житин, що у Рівненському районі. Її син Петро — надійна опора та помічник – ще влітку був мобілізований у зону антитерористичної операції. Нещодавно молодий хлопець, перебуваючи у зоні АТО, захворів. Медики зробили йому операцію, однак після видужування хлопець знову мусить повернутися на Схід, а пенсіонерки залишатимуться напризволяще. Однак найчастіше їм допомагає місцевий дільничний.

— До мене звернулась Лідія Петрівна і попросила допомогти по господарству, — зазначив дільничний інспектор Житинської сільської ради, старший лейтенант міліції Дмитро Якубович. — Дізнавшись, що її син перебуває в зоні АТО, я, по можливості, почав навідуватись та допомагати жіночкам.

Принести води, нарубати дров та нагодувати худобу – ось такі добрі справи, окрім свого щоденного обов'язку, робить дільничний інспектор міліції Дмитро Якубович.

— Наш дільничний — хороша людина, — розповідає Лідія Петрівна. — Він часто навідується і допомагає нам по господарству. Нас двоє – я та моя 81-річна мати, і зі всім ми не можемо самі справитись. А Дмитро нам дров до хати занесе, допоможе погодувати худобу, полагодить щось. Ось нещодавно відремонтував клітку для кроликів…

На Рівненщині таких людей, як Лідія Петрівна, понад півтори сотні. В рамках проведення благодійної акції «Від щирого серця» ще з червня дільничні інспектори міліції Рівненщини допомагають, за необхідності, всім людям, які залишились без надійної опори. Адже держава та народ України ніколи не забуде своїх героїв, а також їх рідних та близьких.

До слова, дільничні інспектори Рівненщини також не залишаються осторонь воєнних дій на Сході України. Загалом з початку року 39 дільничних інспекторів міліції були задіяні для охорони громадського порядку в зоні АТО. Деякі з них нещодавно відправились на Схід вже втретє. На даний час в зоні АТО перебуває одинадцять дільничних краю.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На військовому полігоні ...

КОМЕНТАРІ