У Рівненській області щоб вибір долі був усвідомленим

У Рівненській області щоб вибір долі був усвідомленим

06.12.14 13:15 0 726
Виїзну профорієнтаційну акцію провели 4 грудня фахівці з активної підтримки безробітних Березнівського районного центру зайнятості в Моквинському НВК «Гімназія-ЗОШ І ступеня». Поставлене перед ними завдання – допомогти шкільній молоді обрати майбутню професію та запобігти типовим помилкам при її виборі

Вибір майбутньої професії непростий крок як для самої людини, так і для суспільства. Тож необхідно донести до молоді важливість усвідомленого ставлення до його значення для подальшої долі.

Урок на тему «Вибір професії – вибір долі» провів для 11-класників головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Березнівського РЦЗ Федір Федорчук. Він зорієнтував випускників на правильний вибір майбутньої професії, пізнання себе, своїх професійних нахилів та формування плану досягнення професійної цілі. Учні з великим зацікавленням обговорили основні критерії вибору майбутньої професії, аналізу своїх професійних нахилів. Як результат – під час індивідуальних співбесід четверо учасників заходу зізнались, що змінили думку про майбутню професію.

Для учнів 9-х класів провели тренінг «Як знайти і не загубити талант» за підтримки ТОВ «Імідж Партнер». Психолог та модератор Марія Бугаєнко допомогла майбутнім випускникам правильно зорієнтуватися на складному для дитини шляху вибору майбутньої професії, поінформувала щодо понять «здібності» та «талант» і розповіла про визначення власної обдарованості, внутрішніх ресурсів та можливостей їх реалізації в подальшому професійному житті.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ