У Рівненській області у гості до вихованців підшефного закладу (+фото)

У Рівненській області у гості до вихованців підшефного закладу (+фото)

06.12.14 16:40 0 817
null

3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, керівництво УДАІ УМВС України в Рівненській області відвідало дітей підшефного навчального закладу — Острозьку спеціальну школу-інтернат № 2

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений –дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства. Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямовано на привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

null

Вже стало доброю традицією, що керівництво УДАІ УМВС постійно відвідує вихованців підшефної установи. В Острозькій спеціальній школі-інтернат № 2 виховуються діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей. Саме тому вони потребують більшої уваги та допомоги.

null

У цей день до закладу завітав голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов. Також шанованим гостем був заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області Петро Харчук, який у своїй промові вихованцям школи-інтернат побажав добра, віри у краще майбутнє та нагадав про те, що у них є надійне плече підтримки.

null

- Вихованцями Острозької спеціальної школи-інтернат № 2 ми опікуємося вже тривалий час. Зі своєї сторони робимо все можливе у вирішенні нагальних потреб закладу, – зауважив підполковник міліції.

Під час святкового заходу вихованці школи-інтернату зустріли гостей святковим концертом. Діти продемонстрували танцювальні номери, читали вірші та співали пісні. Як було приємно бачити усмішки та радісні оченята на обличчях дітей, які так хотіли, по – дитячому, сподобатися всім присутнім.

null

У свою чергу, від імені навчального закладу директор Галина Бернацька подякувала гостям за теплі слова і гарні подарунки та висловила сподівання про подальшу співпрацю.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ