Рятувальники допомогли родині вимушених переселенців зі Сходу України

Рятувальники допомогли родині вимушених переселенців зі Сходу України

06.12.14 10:04 0 722
Чимало людей в пошуках безпеки рятуються з зони проведення антитерористичної операції в східних областях України та з тимчасово-окупованої території АР Крим. В силу складних життєвих обставин вони змушені полишити рідні домівки та шукати прихистку в інших областях України. Багато вимушених переселенців прибуває й на Тернопільщину. Їх зустрічають рятувальники, реєструють, допомагають дістатися до місця тимчасового проживання, надають всю можливу невідкладну допомогу.

Зокрема, 5 грудня працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області допомогли сім’ї зі Сходу України дістатися нової домівки. Цього дня двоє жінок 1947 та 1970 років народження та діти, 1995 та 2006 років народження, що прибули 2 грудня до Тернополя з міста Сніжне Донецької області оселилися на місці тимчасового проживання у місті Хоростків Гусятинського району Тернопільської області. Будинок з усіма зручностями, що відповідає всім нормам зимового періоду, дістався їм за сприяння рятувальників та Хоростківської міської ради.

До цього, протягом трьох днів, поки працівники ДСНС підшукували нове житло, сім’я проживала в обласному центрі у готелі «Галичина», який визначений місцевими органами виконавчої влади для тимчасового перебування вимушених переселенців на час пошуку тимчасового місця проживання.

Люди висловили вдячність працівникам Служби порятунку за підтримку та надану допомогу.

Рятувальники і надалі готові простягнути руку допомоги кожному, хто цього потребує. Жоден громадянин України, що шукає прихистку на Тернопільщині, не залишиться без уваги, адже гасло працівників ДСНС: «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свій батальйон ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ