Напередодні Дня Збройних сил України урочисте зібрання відбулося в обласній філармонії

Напередодні Дня Збройних сил України урочисте зібрання відбулося в обласній філармонії

06.12.14 13:05 0 783
У залі – і військовослужбовці, і родини тих, хто віддав життя за цілісність та незалежність України у боротьбі із терористами та російськими найманцями на сході нашої держави.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять за полеглими, приклонилися перед їхніми батьками, дружинами та склали спільну молитву. Слова подяки звучали у цей день і на адресу тернопільських волонтерів, які відклавши усі власні проблеми, взялися допомагати українському війську та тернопільським військовослужбовцям. Українські військові довели – вони є основою сильної та мужньою армії та готові обороняти нашу державу.

«Передаю слова вітання від голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця, -наголосив заступник голови обласної ради Олег Боберський. – Він та депутати обласної ради виїхали на Херсонщину, щоб там, на місці дислокації, привітати військових 6 мотопіхотного батальйону «Збруч» із Днем Збройних сил України та передати їм допомогу від земляків. Знаємо, що протягом останніх років українська армія зумисне знищувалася. З наступом на нашу державу російського агресора, в Україні розпочала розбудовуватися українська армія. І ціе завдяки військовослужбовцям-патріотам, завдяки добровольцям та завдяки активному громадянському суспільству, волонтерам. День за днем відбувалося становлення української армії. Хочу подякувати усім людям, які долучилися до цього порятунку та розбудови української армії. А нині складає слова особливої подяки тим людям, які зі зброєю у руках захищають кордони нашої держави, боронять українську незалежність. Нині згадаймо тих, то відійшов Героєм у засвіти, молимося за їхні родини, молимося за тих, хто нині на лінії вогню, аби вони повернулися додому живими. Молимося за долю нашої української держави та твердо віримо, що українська армія є непохитною та твердою, засіяна тим духом, який підняв Майдан, підняв українців боротися проти агресора. З нами Бог, за нами правда. Слава Україні!».

Олег Боберський вручив тернопільським військовим грамоти, відзнаку «Подяка голови Тернопільської обласної ради» та цінні подарунки.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ