На Житомирщині привітали міліціонерів-учасників АТО

На Житомирщині привітали міліціонерів-учасників АТО

07.12.14 12:07 0 650
В Олевському районному будинку культури з нагоди Дня Збройних сил України вшановували захисників Вітчизни. Серед тих, кого відзначили жителі району, були і три працівника місцевого відділку міліції, які нещодавно повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

Урочистості проходили за участі керівників району та міста, військовослужбовців, представників громадських організацій та місцевих жителів. Присутні розпочали зустріч з виконання державного гімну й вшанування хвилиною мовчання пам'яті полеглих захисників України.

Звертаючись до громади, виступаючі відзначали складність нинішньої суспільної ситуації в державі та нагальну необхідність боронити рідну землю. Водночас кожен з присутніх висловлювали глибоку повагу матерям та рідним, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків у цій непростій битві, та розділяли їх біль і горе.

Щире переконання та віру у перемогу висловлювали зі сцени усі учасники заходу: і організатори, і відзначені нагородами захисники.

Від імені жителів Олевщини під скандування «Слава Україні! Героям слава!» голова районної ради Микола Харченко вручив Почесні грамоти трьом працівникам місцевого відділу міліції Миколі Михайлецю, Олександру Макарчуку та Олександру Талаху. Правоохоронці більше місяця виконували спеціальні завдання по забезпеченню безпеки мирних жителів на Луганщині і лише нещодавно повернулися додому.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Львові у Золочеві ...

КОМЕНТАРІ