У Житомирі патрульні затримали викрадача комунікаційних кабелів

У Житомирі патрульні затримали викрадача комунікаційних кабелів

07.12.14 14:09 0 681
Уночі 5 грудня інспектори батальйону патрульної служби при УМВС, прибувши на виклик про сімейний скандал, водночас затримали і нічного злодія. Чоловік щойно демонтував у під'їзді багатоповерхівки електричні, телефонні та інтернет кабелі.

Близько 2 ночі до міськвідділу надійшло повідомлення про загрозливу ситуацію в одній з родин житомирян. Для з'ясування всіх обставин та у разі потреби утихомирення сімейного дебошира було направлено найближчий патрульний наряд.

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери вирушили до потрібного під'їзду.

- Якраз у цей час із сусіднього під'їзду виходив чоловік, я звернув на нього увагу, тому що його одяг був білий від крейди, наче по стіні терся, - розповідає інспектор патрульної служби В'ячеслав Никоненко. – Попросив незнайомця зупинитись, а він кинувся втікати. Довелось наздоганяти.

Як згодом з'ясувалось, чоловік віднедавна винаймав житло у цьому ж будинку. А його пізня прогулянка по чужим під'їздам мала досить банальне пояснення – крадіжка.

Після невдалих для чоловіка перегонів йому все ж довелося спілкуватись з інспекторами, які під час поверхневого огляду вилучили у нього набір кусачок та змоток специфічних кабелів. Розбираючись в обставинах події, міліціонери зайшли до під'їзду, з якого вибіг затриманий, та виявили там обірвані комунікаційні кабелі у загальному коридорі кількох квартир 4 поверху. Їх господарі волею нічного злодія залишились без світла, а також телефонного зв'язку та Інтернету.

Чоловіка було доставлено до Житомирського МВ УМВС. Він виявився 32-річним жителем обласного центру, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину затриманий визнає.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикові відповідно до санкції статті може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое горящий тур?
Наступна новина: Близько шести тисяч ...

КОМЕНТАРІ