Правоохоронці Львівщини не допустили розповсюдження партії наркотиків вартістю 120 тисяч гривень

Правоохоронці Львівщини не допустили розповсюдження партії наркотиків вартістю 120 тисяч гривень

07.12.14 16:24 0 721
Під час проведення санкціонованого обшуку у житловому будинку та підсобних приміщеннях у одному з сіл Кам'янко-Буського району, правоохоронці виявили та вилучили близько чотирьох кілограмів наркотичних речовин, вартість яких за цінами «чорного ринку» становить більше 120 тисяч гривень.

Обшук проводили правоохоронці Кам'янко-Буського райвідділу міліції спільно з працівниками Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області. Домогосподарство, у якому проводився обшук, належить 31-річному місцевому мешканцю, непрацюючому, раніше двічі судимому за злочини, пов'язані з наркотиками.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили п'ять кущів коноплі, пакет з наркотичною речовиною та засоби для вживання наркотиків. Загальна вага вилучених наркотичних засобів становить близько 4 кілограмів.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз правоохоронці встановлюють причетність власника будинку до скоєння інших подібних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ