На Тернопіллі міліціонери вилучили у студента згорток з марихуаною

На Тернопіллі міліціонери вилучили у студента згорток з марихуаною

07.12.14 13:46 0 682
Дуже часто молоді люди починають вживати наркотики із цікавості та задля розваги, але не помічають, як швидко потрапляють у залежність від дурману. Не замислюються вони й про те, що такий інтерес є злочинним. Одного із таких любителів-початківців викрили співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці вилучили декілька грамів марихуани у 18-річного тернополянина. Хлопець зберігав наркотики у кишені, аби згодом «зловити кайф» з друзями. Як з'ясувалося, юнак навчається в одному із місцевих вишів. Наразі правоохоронці з'ясовують звідки він брав наркотики.

Юнак, вочевидь, думав, що, зберігаючи у себе незначну кількість наркотиків не матиме проблем. Та помилився, а незнання Закону, як відомо, не звільняє від відповідальності.

Відтак щодо парубка відкрито кримінальне провадження. Дії хлопця слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 309 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Санкція статті передбачає штраф, виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ