В Закарпатській області в УМВС засідала Громадська рада

В Закарпатській області в УМВС засідала Громадська рада

07.12.14 13:34 0 702
Громадські ативісти переймалися питаннями вартості закордонних паспортів, вирішенням міжбізнесових конфліктів, «виборчими» грошима кандидатів у депутати та навчанням майбутніх бійців АТО.

Днями відбулося чергове засідання Громадської ради при УМВС України в Закарпатській області. Вів його голова ради Микола Железняк.

На пропозицію головуючого розпочали громадські активісти з голосування за нових членів ради. Ними стали журналіст газети «Трибуна» Ростислав Цьома та представник Федерації східних єдиноборств Ерік Глеба.

Останній запропонував членам Громадської ради взяти участь в цікавій акції – тренінгу з медичної та бойової підготовки майбутніх учасників АТО, який відбудеться наприкінці листопада на одному з військових полігонів краю.

Члени Громадської ради при УМВС розглянули також ряд актуальних питань. Зокрема, виступили з ініціативою організувати «круглий стіл», присвячений діяльності Міграційної служби області, а саме – вартості закордонного паспорта.

Інші учасники засідання висловили пропозицію проаналізувати виборчі фонди кандидатів у нардепи від Закарпаття на предмет відповідності витрат на вибори з їхніми доходами. Зокрема, на цю тему виступав член правління Громадської ради Олександр Пересоляк, який сам був кандидатом у депутати.

Інший активіст, Ярослав Козич, підняв питання незадовільної, на його думку, роботи берегівської міліції в питанні вирішення одного з тамтешніх бізнесових конфліктів.

Розглянули активісти й інші важливі для суспільства питання, зокрема роботу екзаменаційної служби МРЕВ УДАІ області.

Наступне засідання Громадської ради при УМВС заплановано провести 15 січня 2015 р. о 16.00.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ