Близько шести тисяч замовників довірили охорону свого майна УДСО Закарпаття

Близько шести тисяч замовників довірили охорону свого майна УДСО Закарпаття

07.12.14 14:18 0 760
Крадіжки майна громадян - один із найбільш розповсюджених злочинів, що складає більше 30% від загальної кількості зареєстрованих злодіянь. З початку року на території Закарпатської області скоєно близько 200 крадіжок з приміщень фізичних та юридичних осіб. Тому питання охорони матеріальних цінностей є актуальним.

- Державна служба охорони рухається в ногу з часом. Ми забезпечені високотехнологічним обладнанням. В області працює центральний пульт спостереження, туди і надходить інформація про спрацювання з усіх об'єктів під охороною. Сигнал про «тривогу» передають спецнарядам, що максимально швидко прибувають на місце. В кожному районі є спецгрупа охоронців, яка аби добратися до місця події, має три хвилини, - розповів журналістам начальник УДСО в Закарпатській області Андрій Литовченко.

Державна служба охорони успішно конкурує з іншими охоронними підприємствами вже 62 роки. В ній працюють міліціонери-професіонали, котрі щодня проходять спецвідпрацювання.

Поцікавились представники ЗМІ і статистикою, а саме кількістю громадян, які довірили своє майно міліції охорони.

- Близько шести тисяч об'єктів в Закарпатті - під пильним наглядом державних охоронців. Завдяки УДСО в Закарпатській області громадяни можуть бути спокійними за своє майно та пожитки, - запевнив правоохоронець. - За останні роки підрозділами ДСО не допущено жодної крадіжки з охоронюваних об'єктів. Якщо зловмисники і намагалися її скоїти, то нашим працівникам вдавалося піймати їх на «гарячому».

Варто додати, що ціни на послуги, які пропонує Держохорона, - порівняно низькі, все залежить від пакету послуг, обраних клієнтом.

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі патрульні ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ