Прикарпатські школярі запросили на вечір-реквієм міліціонерів,які повернулися з зони АТО

Прикарпатські школярі запросили на вечір-реквієм міліціонерів,які повернулися з зони АТО

07.12.14 17:17 0 800
Вихованці Угорницької школи-інтернату, що вже давно є підшефною івано-франківських правоохоронців, підготували літературно-мистецьку композицію «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти».

Найбажанішими гостями школярів цього дня стали бійці роти міліції громадської безпеки особливого призначення та Державтоінспекції УМВС України в Івано-Франківській області, які вже неодноразово виконували свої службові обов'язки у східному регіоні нашої держави. Міліціонери відгукнулися на запрошення дітей, які найбільше потребують уваги та піклування, адже йдеться про сиріт, котрі в силу життєвих обставин залишилися без батьківського тепла та турботи. Разом зі своїми підлеглими на вечір-реквієм до інтернатівців приїхав й керівник міліції Прикарпаття Микола Семенишин.

Діти довго і ретельно готувалися до цього заходу. Їх наставники говорять, що вони, які і дорослі, дуже чутливо реагують на події, які зараз відбуваються в Україні. А ще школярі хочуть реально допомогти нашим захисникам в тому, щоб хоч якось підтримати їх в нелегкий час.

Свою композицію вихованці та їх вчителі побудували на паралелях між різними періодами історії багатостраждальної України. Водночас у кожному з них артисти-аматори показали незламність духу та непохитну віру українського народу у щасливе майбутнє нашої країни.

Мабуть, жодне серце не могло залишитися байдужим до слів матері, яка проводжає сина-добровольця, не відаючи, чи дочекається його живим.

Старшокласники особливо трепетно розповідали про подвиг героїв Небесної сотні, адже вони вже свідомо сприймали події Революції гідності, а серед загиблих на Майдані були і їх ровесники.

Безперечно, найчутливіше слова та відеокадри відгукувалися в душах тих, хто сам нещодавно пройшов випробування бойовими діями, відстоюючи цілісність нашої держави. У ці миті навіть мужнім чоловікам було непросто стримати сльозу, адже виступи дітей надихали спогади про загиблих побратимів.

На згадку про вечір-реквієм школярі подарували запрошеним правоохоронцям власноруч зроблені обереги та малюнки, а також зробили спільне фото.

В свою чергу міліціонери подякували за запрошення на такий щирий патріотичний захід, за творчі старання та за висловлену підтримку своїм шефам-міліціонерам.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Бочковський у ...

КОМЕНТАРІ