В Житомирській області у Коростені міліціонери вилучили конопляні запаси місцевого жителя

В Житомирській області у Коростені міліціонери вилучили конопляні запаси місцевого жителя

07.12.14 11:59 0 640
За місцем проживання жителя райцентру працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Коростенського МВ УМВС виявили та вилучили наркотичний засіб.

Під час проведення розшукових заходів оперативники отримали інформацію про те, що 20-річний чоловік може зберігати у своєму помешканні наркотики. Відтак, отримавши відповідну судову ухвалу, правоохоронці провели в його квартирі обшук, у результаті якого виявили пакунок з висушеними рослинами та специфічні пристрої для вживання конопель.

Господар помешкання пояснив, що рослини сполов у полі та приберіг для власного споживання.

Усе виявлене було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

- Наразі слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Встановлено, що хлопець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення. Тепер йому загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Швейцарські лікарі ...
Наступна новина: На Житомирщині привітали ...

КОМЕНТАРІ