На Волині правоохоронці та громадські діячі шукали шляхи попередження насильства в сім'ї

На Волині правоохоронці та громадські діячі шукали шляхи попередження насильства в сім'ї

08.12.14 08:34 0 805
До участі в тренінгу, організованого у рамках проекту «Посилення впливу громадськості на проблему домашнього насильства» за підтримки програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження», долучилися представники громадських організацій і дільничні інспектори міліції Ковельського району.

Захід на тему «Підвищення ефективності діяльності дільничних інспекторів міліції щодо попередження насильства в сім'ї» відбувся з нагоди проведення всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Тренінг відбувся в приміщенні актової зали ковельського міськвідділу УМВС України у Волинській області.

Заняття пройшло у жвавій дискусії. Дільничні інспектори міліції наводили дуже багато прикладів із власної практики щодо насильства в сім'ї. Тренер своєю чергою наголошувала на тому, як продуктивніше реагувати на конкретні випадки насильства, як співпрацювати з органами державної влади, місцевого самоврядування та громадськими організаціями, аби досягти ефективних результатів.

Після заходу учасники отримали інформаційні буклети з номерами телефонів діючих гарячих лінії відповідних служб, які вони роздаватимуть тим, хто буде цього потребувати.

Ковельський МВ УМВС України

У Волинській області

(За матеріалами ВОГО «ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ»)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ