Дві вантажівки з гуманітарною допомогою з Житомирщини відправлено на схід України

Дві вантажівки з гуманітарною допомогою з Житомирщини відправлено на схід України

08.12.14 10:28 0 712
Житомирщина продовжує надавати гуманітарну допомогу східним регіонам України та нашим військовослужбовцям у зоні АТО. 5 грудня на схід держави було відправлено дві вантажівки з продовольчими товарами та будівельними матеріалами. Окремо вирушила також і машина швидкої медичної допомоги.

Так, вантаж однієї з фур – вагою близько 20-ти тонн – вирушив на Луганщину. Він включає в себе цукор, борошно, крупи, соняшникову олію, овочі, також більше сотні ящиків із солодкими дитячими новорічними подарунками. Крім того, до цієї ж машини було завантажено й 150 аркушів шиферу, які використають від час будівельно-відновлювальних робіт у регіоні.

Другу вантажівку спеціально формували для військовослужбовців із 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Це, передусім, продукти харчування: рибні, м'ясні консерви, торти та інші солодощі. До наповнення цього 8-тонного вантажу долучилися підприємці, зокрема – регіональне представництво кондитерської корпорації «ROSHEN», кондитерська фабрика «Житомирські ласощі», ТОВ «АЛЕНРУД» (працює під торговою маркою «РУДЕН»). Такими чином, наших бійців у зоні АТО привітали з Днем Збройних Сил України.

Доставку цього вантажу особисто контролював голова облдержадміністрації Сергій Машковський, який 6 грудня із робочим візитом відвідав Сєвєродонецьк та зустрівся із головою Луганської облдержадміністрації Геннадієм Москалем. Це вже другий приїзд представників обласної влади Житомирщини і вдруге — не з порожніми руками. Сергій Машковський привіз фуру гуманітарної допомоги, а також автомобіль швидкої медичної допомоги.

«Це подарунок Луганщині від агропромислових підприємств Житомирської області та від усієї нашої громади. Це допомога, яка ще раз підтверджує, що Україна — єдина», – відзначив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Этикет-пистолеты или ...
Наступна новина: Пляжный отдых в Италии

КОМЕНТАРІ