В Тернополі сергій Надал взяв участь в освяченні Храму Святого пророка Іллі

В Тернополі сергій Надал взяв участь в освяченні Храму Святого пророка Іллі

08.12.14 12:19 0 673
У неділю, 7 грудня, у Тернополі на вул. Бродівській освятили новозбудований Храм Святого пророка Іллі. Архиєрейську Божественну Літургію очолив митрополит Тернопільсько-Зборівський кир Василій Семенюк. Участь у богослужінні взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

Після завершення святкової літургії митрополит вручив благословенні грамоти усім жертводавцям та благодійникам, які долучилися до будівництва Храму. Подяку отримав і міський голова Сергій Надал.

«Своєю жертовністю, працею та довірою до Божого промислу, Ви спричинилися до багатьох добрих діл, які ввійшли у духовну скарбницю Христової Церкви та українського народу», - йдеться у подяці.

В свою чергу Сергій Надал зауважив, що Храм пророка Іллі буде унікальним. Він є прикладом співпраці церкви, громади, місцевої влади. Він буде універсальним місцем для цілого мікрорайону у тому розумінні, що поєднуватиме зцілення душі і тіла. Тут буде діяти кабінет сімейного лікаря.

«у цей світлий день для Церкви і Тернополя, хочу скласти повагу всім жертводавцям Храму. Нехай у цей світлий день на новоосвячений храм і на все наше місто зійдуть особливі Божі ласки і благословення», - зазначив міський голова.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чотири роки позбавлення ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ