діти зі Сходу України відвідали обласний чемпіонат з футболу серед збірних команд районів і міст Рівненщини

діти зі Сходу України відвідали обласний чемпіонат з футболу серед збірних команд районів і міст Рівненщини

08.12.14 10:58 0 710
Співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області, які обрали своїм фахом захист населення і територій держави від проявів природної стихії та техногенних катастроф, опікуються також і громадянами України, які вимушено виїхали зі Сходу України. Покинувши окуповані території та райони проведення антитерористичної операції, вимушені переселенці знаходять прихисток і на території Рівненщини. Завдяки рятувальникам та працівникам соціальних служб, центрів зайнятості, громадяни знайшли тимчасове помешкання та мали змогу влаштуватися на роботу.

Рятувальники постійно підтримують зв’язок та опікуються проблемами сімей, які покинули свої домівки.

Так, 7 грудня співробітники Державної служби з НС вже традиційно запросили дітей з багатодітних родин, які тимчасово проживають у Рівному, на обласний чемпіонат з футболу серед збірних комад районів та міст Рівненщини.

Діти та дорослі мали можливість насолодися першокласною грою рівненських футболістів, відчути себе вболівальниками та отримати масу задоволення від спортивного дійства.

Окрім перегляду гри, керівництво Рівненської обласної федерації футболу люб’язно запропонувало батькам багатодітних родин при бажанні дітей, прийняти їх до спортивних секції, де вони разом зі своїми рівненськими однолітками могли б тренуватися та проводити змістовно вільний час.

«Такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю. Наші рятувальники при постійній підтримці обласної влади й надалі будуть організовувати для приїжджих зі Східних областей громадян України цікаві спортивні, розважальні та пізнавальні заходи, щоб ця категорія людей ніколи не відчувалася покинутою зі своїми проблемами на самоті», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ