На Вінничині у Томашполі затримано крадіїв палива з автомобіля

На Вінничині у Томашполі затримано крадіїв палива з автомобіля

08.12.14 14:59 0 703
Томашпільські міліціонери затримали двох правопорушників, підозрюваних у крадіжці дизельного палива з автомобіля «КАМАЗ», одному з яких 14 років.

Днями до Томашпільського райвідділу міліції з заявою про правопорушення звернувся 37-річний житель смт. Томашпіль. За словами чоловіка, в нічний час невідома особа, шляхом зриву навісного замка з баку його автомобіля "КАМАЗ", який був припаркований на узбіччі догроги біля його будинку, скоїла крадіжку 350 літрів дизельного пального.

Правоохоронцями встановлено, що кримінальне правопорушення скоїли двоє місцевих жителів 23 та 14 років. За словами начальника Томашпільського райвідділу міліції Петра Іванченка, старший із зловмисників підозрюється у скоєнні ряду подібних злочинів. Крім цього, наразі вирішується питання про притягнення його до відповідальності за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність.

Працівники міліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років, а 23-річному правопорушнику ще й позбавлення волі на строк від трьох до семи років, згідно санкції ч.1 ст. 304 КК України (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, у пияцтво, у заняття жебрацтвом, азартними іграми).

Ведеться слідство.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Восстановление ...

КОМЕНТАРІ