На Хмельниччині у Віньківцях підписано угоду про співробітництво територіальних громад

На Хмельниччині у Віньківцях підписано угоду про співробітництво територіальних громад

09.12.14 11:12 0 636
Цю почесну місію розділили перший заступник Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Симчишин, представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лідія Євтушенко, перший заступник голови Асоціації міст України Олександр Мазурчак і перший заступник голови Хмельницької обласної ради Віктор Адамський.

Гості відзначили високий рівень реалізації проектів співробітництва, заявивши, що це той шлях, яким згодом пройде вся Україна. Саме з цієї причини посадовці назвали віньківчан першопрохідцями, з яких братимуть досвід інші територіальні громади.

«Це приклад реального самоврядування, коли громада бере на себе відповідальність за розвиток та утримання інфраструктури. Прогнозується, що одне з цих підприємств відповідатиме за будівництво, ремонт та експлуатацію доріг в частині району. Це цікавий і необхідних проект, який, сподіваємося буде реалізований і в інших регіонах області.» - сказав Олександр Симчишин.

За попереднім запрошенням, у залі засідань районної ради зібрались делегації усіх територіальних громад, депутати різних рівнів, керівники комунальних підприємств та організацій, представники трудових колективів, громадських організацій і політичних партій. Цьому професійному святу передувало 6 грудня, а тому то була хороша нагода висловити слова вдячності всім чоловікам, які у різний період життя стояли і стоять на сторожі миру і незалежності України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ