На Хмельниччині міжнародний день волонтера

На Хмельниччині міжнародний день волонтера

09.12.14 09:56 0 701
5 грудня – Міжнародний день волонтера. Відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам офіційно зафіксувати саме цей день, як день добровольця. Згідно статистичних даних, оприлюднених Організацією Об'єднаних Націй, у всьому світі нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, які допомагають на безоплатній основі всім, хто потребує додаткової уваги.

Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

Зокрема, на Деражнянщині волонтерський рух набув добрих традицій та має широкий арсенал волонтерів. Ці люди завжди з готовністю відкликаються на допомогу, добре зарекомендовують себе у різних справах, а особливо у допомозі військовим. 5 грудня в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи до дня волонтера, за участі громадськості, молоді, представників місцевого самоврядування усіх рівнів, районної влади.

Голова райдержадміністрації Анатолій Перейма виконав приємну місію та нагородив Почесними грамотами райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху в районі, особливо у частині надання гуманітарної та матеріальної допомоги для підтримки учасників антитерористичної операції на Сході країни:

1. Ковпака Андрія Миколайовича

2. Німчука Олега Віталійовича

3. педагогічний і учнівський колектив Деражнянської ЗОШ № 1.

«Дякуємо всім, хто хоч раз брав участь у подібних заходах та допомагав створювати комфорт, затишок та позитивний настрій іншим людям. Ми цінуємо Ваш вклад, Ваше завзяття та відданість», - наголосив Анатолій Перейма. Крім того, посадовець подякував усім присутнім у залі, хто вніс неабияку частку у зборі допомоги нашим військовим.

Бути волонтером – це прекрасна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Тому, голова адміністрації Анатолій Перейма усім побажав отримувати від волонтерства тільки задоволення та радість.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ