Жахлива ДТП на Хмельниччині забрала життя трьох людей

Жахлива ДТП на Хмельниччині забрала життя трьох людей

09.12.14 12:31 0 618
У неділю близько 9.40 години поблизу села Водички Хмельницького району 48-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Опель Омега», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», за кермом якого перебував 51-річний житель Тернополя.

В результаті ДТП двоє пасажирів «Опеля», 18-річний син та 40-річний товариш водія, загинули на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розриву діафрагми, перелому ребер та кісток тазу і був госпіталізований в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Лікарі до останнього боролися за життя потерпілого, але, на жаль, від отриманих травм у понеділок вранці чоловік помер.

Водій автомобіля «Рено Кенго» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та розриву селезінки, у його 53-річної дружини лікарі також діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у 28-річної дочки — вивих стегнової кістки. Усі потерпілі також госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Слідчі працюють над з'ясуванням усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ