На Хмельниччині у Шепетівці молодий чоловік загинув від рук свого товариша

На Хмельниччині у Шепетівці молодий чоловік загинув від рук свого товариша

09.12.14 12:16 0 619
Працівники міліції затримали зловмисника і вже оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. До речі, раніше молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за цією ж статтею.

Посиденьки двох товаришів затягнулися до пізнього вечора. Магазин, на відкритій терасі якого вони відпочивали, уже зачинився. Очевидно, було випито немало спиртного. Почалась суперечка, під час якої один із них, 22-річний місцевий житель, вихопив перочинного ножа та вдарив ним свого співчарочника в пах.

Підозрюваний сам зателефонував і викликав «швидку». Медики оперативно прибули на місце події, але оскільки у потерпілого була пошкоджена магістральна артерія, що призвело до гострої крововтрати, то врятувати його не вдалось. 31-річний чоловік помер по дорозі в лікарню.

Працівники Шепетівського МВ УМВС затримали підозрюваного. У скоєному він зізнався. Також під час додаткового огляду місця події правоохоронці виявили ніж, який після вчинення злочину зловмисник викинув. Наразі речовий доказ направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

Молодому чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. До речі, незважаючи на свій молодий вік, зловмисник вже був раніше судимий за цією ж статтею, тільки за частиною 1.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Волині тривають роботи ...

КОМЕНТАРІ