Волинський коваль для потреб АТО виставив на аукціон власну колекцію

Волинський коваль для потреб АТО виставив на аукціон власну колекцію

09.12.14 10:42 0 617
Чималу колекцію подарував волонтерам для продажу на аукціоні відомий волинський коваль Віктор Семенюк. Кошти, виручені від аукціону, будуть скеровані на потреби бійців АТО.

Про це йдеться у повідомленні Ковельського центру допомоги 51-й ОМБР у Фейсбук, – інформує власкор IA ZIK.

До Ковельського центру допомоги 51-й (віднедавна – 14-й) ОМБР, зворушений волонтерським телемарафоном, який проводило Волинське телебачення, звернувся відомий волинський коваль-художник Віктор Семенюк з ініціативою організувати благодійний аукціон з продажу його авторських робіт. Головна мета – допомогти українським воїнам на передовій. Колекція налічує понад 30 робіт і неодноразово була представлена на різноманітних міжнародних виставках.

«Тому, справжні шанувальники мистецтва добре її знають, а тепер і будуть мати одночасно можливість придбати роботи та долучитися до благородного вчинку коваля! Адже для продажу колекція, яка виготовлялася та збиралася понад 10 років, пропонується вперше», – зазначають волонтери з Ковельського центру допомоги.

Семенюки – відомі ковалі у четвертому поколінні. Пан Віктор займається цим мистецтвом з 13 років. Патріотичний вчинок свого батька підтримують і двоє його нащадків, сини-ковалі Руслан і Віктор.

«Побачивши ці роботи та оцінивши вкладені в них волинську любов і працю, ми б дуже хотіли, щоб унікальна колекція чи хоча б її частина залишилися на Волині. Як приклад, робота Сергія Семенюка «Ангел» вже прикрашає Луцький центральний парк культури і видпочинку імені Лесі Українки», – йдеться у повідомленні.

Отож, волонтери звертаються до всіх гілок місцевої влади Волині, підприємців, банкірів, керівників Фондів, громадських організацій та всіх небайдужих меценатів з проханням сприяти та допомогти у максимально активному проведенні даного заходу. Бо всі кошти, які будуть виручені в результаті аукціону, заплановано витратити на наших хлопців, що на Сході захищають нашу Україну.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ