Одеський театр ляльок покаже у Львові «Білосніжку» на сучасний лад

Одеський театр ляльок покаже у Львові «Білосніжку» на сучасний лад

09.12.14 13:15 0 645
У суботу, 20 грудня, на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Одеський театр ростових ляльок покаже дитячу виставу «Білосніжка, або Новий рік в 3/12 Королівстві».

Як повідомляють організатори, це будуть перші львівські гастролі театру, який успішно їздить Україною і знаний за кордоном. Початок вистав – о 12:00 та 14:00.

В інтерактивній постановці Одеського театру ростових ляльок популярна казка, на якій виросло не одне покоління, зазвучала по-новому. У ній з’явилися нові, несподівані герої. Класична історія набуває сучасного прочитання – завдяки появі на сцені улюблених мільйонами мультиплікаційних героїв. Серед них – Шрек, зебра Марта, лев Алекс, Спанч Боб, Майк Вазовський.

«Чарівні герої, надзвичайні костюми і неперевершена гра акторів в одному з найкращих за акустикою та естетикою залі Європи – у Львівській опері – гарантують неймовірні, позитивні враження як дітлахам, так і їхнім батькам. Цікаво, що актори театру грають не лише на сцені – у ході сюжету вони багато спілкуються з дітьми у залі, перетворюючи їх із простих глядачів в учасників казки «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві». Попри нове трактування, зміст вистави залишиться незмінним: у споконвічній боротьбі між злом та добром неодмінно переможе добро!», – заявляють організатори.

Частину коштів, виручених від своїх вистав за останній період, Одеський театр ростових ляльок передає на підтримку української армії та бійців із зони АТО.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ