В Чернівецькій області представники місії ЄБСЄ ознайомилися роботою рятувальників

В Чернівецькій області представники місії ЄБСЄ ознайомилися роботою рятувальників

09.12.14 12:11 0 729
На сьогоднішній день в Україні працює Спеціальна Моніторингова Місія ОБСЄ в Україні, учасники якої ознайомлюються із роботою пожежно-рятувальних підрозділів та інших державних структур. Так, 5 грудня в Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області завітали представники місії ОБСЄ Маркус Холмберг зі Швеції та Рубен Сантьяго зі Сполучених Штатів Америки.

Керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області розповіло іноземним гостям про щоденну роботу рятувальників та продемонстрували їм пожежно-рятувальну техніку та оснащення, за допомогою яких виконуються завдання за призначенням. Разом з цим, гостям розповіли про підготовку до роботи в зимовий період, зокрема про забезпечення паливно-мастильними матеріалами. Також під час зустрічі іноземні гості були ознайомлені про співпрацю рятувальників з органами місцевого самоврядування.

«Представники місії ОБСЄ переконалися у постійній готовності рятувальників прийти на допомогу людям» – зазначив заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Окрім цього, Маркус Холмберг та Рубен Сантьяго були присутні на другому засіданні Громадської ради при Управлінні. Вони були ознайомлені із метою створення та основними принципами роботи Громадської ради. Зокрема, їх зацікавило процес обирання учасників ради та завдання, які ставлять перед собою члени ради. «Громадська рада при Управлінні може досить буди вагомим інструментом у вирішенні державних питань у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки» - підсумував Рубен Сантьяго.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: На Хмельниччині у Шепетівці ...

КОМЕНТАРІ