На Вінниччині в результаті дорожньо-траспортних пригод загинули двоє людей (+фото)

На Вінниччині в результаті дорожньо-траспортних пригод загинули двоє людей (+фото)

09.12.14 12:34 0 746
Міліціонери відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, які стались у Немирівському та Шаргородському районах області та забрали життя двох людей.

У автопригоді, що сталась 7 грудня в Немирові по вулиці Горького, загинула 77-річна пенсіонерка. Близько 17 години жінка перетинала проїзну частину дороги, коли на неї наїхав автомобіль «Тойота». За попередніми даними, 31-річний водій іномарки, скоїв наїзд на літню жінку неподалік регульованого пішохідного переходу на проїздній частині.

Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонерка під час надання медичної допомоги померла. Наразі слідство встановлює усі обставини автопригоди.



У Шаргороді в результаті зіткнення легковика з трактором «Т-150К» також загинула жінка.Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2113» рухаючись по автодорозі в напрямку міста Могилів-Подільський, здійснив наїзд на трактор "Т-150 К", який стояв на проїздній частині дороги в попутньому напрямку.

В результаті зіткнення 42-річна пасажирка легковика отримала травми несумісні з життям.







Слідчим відділом міліції відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілому). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Житомирщина: військовий ...

КОМЕНТАРІ