На Вінниччині розпочався Всеукраїнський тиждень права

На Вінниччині розпочався Всеукраїнський тиждень права

09.12.14 13:04 0 636
В області затверджено план заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права. Він включатиме 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Анатолій Олійник 25 вересня цього року.

Серед запланованих заходів – проведення у навчальних закладах Всеукраїнського уроку «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини; лекцій, круглих столів, конкурсів та ігор освітнього та виховного характеру; організація виступів в засобах масової інформації з питань реалізації і захисту прав людини; проведення тематичних годин правової освіти у вищих навчальних закладах області; науково-практичні конференції, зустрічі за круглими столами, майстер-класи провідних юристів, присвячені проблематиці прав людини, за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, політичних партій, народних депутатів України, діячів науки і культури.

Крім того, буде організовано книжкові виставки, презентації видань про права людини та іншої літератури правового змісту. Всі заходи з проведення Всеукраїнського тижня права широко висвітлюватимуться в засобах масової інформації області.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ