На Вінниччині підготовлено групу тренерів з протидії торгівлі людьми (+фото)

На Вінниччині підготовлено групу тренерів з протидії торгівлі людьми (+фото)

09.12.14 09:26 0 616
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Прогресивні жінки» 3 - 5 грудня 2014 року провело навчальний тренінг з питань протидії торгівлі людьми.

Захід пройшов в рамках реалізації Вінницького регіонального компонента проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

Мета тренінгу - підвищення рівня обізнаності державних службовців, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми; формування групи тренерів з питань протидії торгівлі людьми.

У заході взяли участь представники управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей облдержадміністрації, центрів зайнятості, відділів освіти райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та громадських організацій «Чоловіки проти насильства» та «Подільський центр соціальних технологій».

Протягом трьох днів учасники тренінгу поглибили свої знання з питань протидії торгівлі людьми, набути нових вмінь та навичок. Крім того, кожний учасник мав можливість висловити свою думку, поділитися досвідом роботи щодо ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та надання допомоги таким особам.

В ході проведення заходу обговорено механізм взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Вінницькій області, та розглянуто пропозиції стосовно його удосконалення.

Цікавими та корисними для державних службовців були інтерактивні динамічні вправи на групову взаємодію та рольові ігри, направлені на формування командного духу під час вирішення конкретних завдань. Атмосфера навчального тренінгу була позитивною та доброзичливою.

В результаті проведення цього заходу підготовлено 15 тренерів з питань протидії торгівлі людьми, які впродовж 2014 - 2019 років проводитимуть відповідні навчання у всіх районах та містах обласного значення Вінниччини.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У львівському обласному ...

КОМЕНТАРІ