На Вінничині пікет обласного управління міліції не відбувся

На Вінничині пікет обласного управління міліції не відбувся

09.12.14 11:03 0 672
Завдяки конструктивному діалогу між керівником вінницької міліції Ігорем Моренцем та громадськими активістами, які анонсували активне пікетування управління міліції, досягнуто взаємного порозуміння.

Близько четвертої години дня під стінами обласного управління міліції почали збиратися громадські активісти, обурені подіями, які розгорталися 6 грудня під стінами облдержадміністрації. Очільник вінницької міліції Ігор Моренець запросив ініціативну групу до приміщення управління, щоб у формі прямого діалогу знайти порозуміння. На зустріч запросили журналістів.

Начальник обласної міліції Ігор Моренець наголосив, що у сутичці біля ОДА правоохоронці були стриманими, незважаючи на те, що в них кидали каміння, вибухові пакети та застосовували сльзогінний газ.

- Зараз працівники міліції збирають інформацію та встановлюють осіб, які спровокували протистояння біля обласної адміністрації. За усіма фактами будуть проведені перевірки, результати яких будуть доведені до громадськості, - запевнив присутніх Ігор Моренець. – Що стосується працівників міліції, то їхнім діям правову оцінку надасть прокуратура.

Також Ігор Моренець повідомив про відкриття кількох кримінальних проваджень за фактами порушень громадського порядку і побиття міліціонерів біля Вінницької ОДА.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ