В Луцьку зустріч з відомим письменником Володимиром Лисом

В Луцьку зустріч з відомим письменником Володимиром Лисом

09.12.14 12:40 0 643
Зустріч з письменником в бібліотеці – це завжди свято. 5 грудня до бібліотеки-філії №6 завітав наш краянин, журналіст, драматург, прозаїк, член Спілки письменників України й Асоціації українських письменників, багаторазовий лауреат ”Коронації слова”, переможець номінації ”Гранд-Коронація", почесний громадянин Волині, лауреат літературно - мистецької премії імені Агатангела Кримського Володимир Савович Лис. З кожним новим романом талант цього письменника бере у полон нових читачів.

Студенти Луцького педагогічного коледжу та бібліотечний актив мали приємну нагоду познайомитись з письменником, книжки якого вже давно оселилися на бібліотечних поличках. Це романи “Століття Якова”, “Іван і чорна пантера”, “Камінь посеред саду”, які користувачі читають з захопленням та радять прочитати друзям.

Присутні активно задавали питання. Їх цікавило все: як вчився письменник, чи щасливе було його дитинство, чи будуть екранізовані його романи, та ще багато-багато інших запитань, на які жваво та відверто, іноді з гумором відповідав Володимир Лис. Зустріч пройшла в інтерактивному спілкуванні. Читачі познайомилися з письменником та його новими творами “Соло для Соломії”, “Із сонцем за плечима”. На закінчення заходу відбулася автограф-сесія.

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: військовий ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ