У Волинській області дороги загального користування готові до зими

У Волинській області дороги загального користування готові до зими

09.12.14 17:44 0 670
Аби недопустити непередбачуваних ситуацій на дорогах загального користування державного та місцевого значення в області протягом зимового періоду 2014-2015 років фахівцями служби автомобільних доріг проаналізовано та визначено проблемні ділянки доріг, на яких у попередні роки утворювалися снігові перемети. Про це під час оперативної наради доповів начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

За його словами, під час снігових опадів найбільш проблемною ділянкою є відрізок дороги Ковель - Володимир-Волинський – Червоноград – Жовкла. Це ділянка зі спусками та підйомами, на узбіччі зупиняється вантажний транспорт, який створює проблеми для інших учасників дорожнього руху. Тому, вважають дорожники, доцільно обмежити рух вантажних автомобілів, що не обладнані ланцюгами проти ковзання. А для ліквідації утворених снігових заметів у південних районах області буде задіяно три самохідних шнекороторних снігоочищувачі.

- Тенденція безперервного фінансування протягом двох останніх тижнів дає підстави сподіватися, що закупівля паливно-мастильних матеріалів буде відбуватися своєчасно, а це у свою чергу дозволить належно утримувати автомобільні дороги загального користування в зимовий період, - зазначив Анатолій Посполітак.

Як поінформував заступник начальника управління ДСНС України в області Костянтин Романчук, вцілому підрозділи готові до реагування на надзвичайні ситуації та події, що можуть виникати на дорогах загального користування в зимовий період. В постійній готовності до застосування знаходиться 25 одиниць техніки підвищеної прохідності, дві одиниці інженерної техніки. Також створено запас паливно-мастильних матеріалів.

- Коливання температури від мінус одного до плюс двох градусів є надзвичайно небезпечним, що може спричинити складну ситуацію на дорогах, - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. - Продовжуйте й надалі тримати питання щодо стану доріг на контролі. А також перевірте наявність попереджувальних знаків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ