У лікарні Володимира-Волинського – нове обладнання

У лікарні Володимира-Волинського – нове обладнання

09.12.14 11:35 0 642
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував у районній лікарні Володимир-Волинського та оглянув кабінет магнітно-резонансної томографії

У приймальному відділення центральної районної лікарні Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання – нове обладнання. За підтримки соціально-відповідального бізнесу придбали й встановили компактний томограф, а також облаштували два профільних кабінети. У перспективі – відкриття ще одного кабінету. Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перебуваючи з робочим відрядженням у Володимирі-Волинському, оглянув приміщення, уже готові до приходу пацієнтів.

Про важливість події свідчить хоча б той факт, що наявністю відповідного обладнання можуть похвалитися лише лучани та нововолинці. У тамтешніх лікарнях встановлено томографи – прилади для діагностики патологій внутрішніх органів, травм, судинних патологій тощо.

- Це апарат – дуже важливий, адже сам методі діагностики є унікальним, - підкреслив Володимир Гунчик. - Лікарі запевняють, що його роль у терапії важко переоцінити. Жителям Володимир-Волинського краю відтепер не доведеться їхати аж до обласного центру, аби пройти обстеження. Це і є те, що називають наближенням медицини до людей.

За словами головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Олександра Клачука, уже за кілька днів у кабінеті МРТ лікарі прийматимуть перших пацієнтів: і дорослих, і дітей. До слова, працюватимуть із томографом місцеві фахівці – штатні рентгенологи.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міська влада закликає ...

КОМЕНТАРІ