Правоохоронці Волині з'ясовують обставини жорстокого вбивства чоловіка

Правоохоронці Волині з'ясовують обставини жорстокого вбивства чоловіка

09.12.14 17:20 0 748
Обезголовлене тіло невідомого чоловіка виявили лучани на одній із вулиць обласного центру. Про заходи, проведені правоохоронцями для розкриття вбивства, керівництво обласного управління міліції поінформувало під час брифінгу.

Повідомлення про виявлення вбитого чоловіка надійшло до чергової частини луцького міського відділу міліції, тож за викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група.

При виїзді на місце події правоохоронці виявили обезголовлене тіло чоловіка. На місці експерти виявили сліди волочіння тіла, а також вилучили сліди взуття.

– У ході проведення слідчо-оперативних дій за допомогою службового собаки неподалік тіла у річці Конопелька правоохоронці виявили два поліетиленові пакети. В одному із них був одяг, а в іншому – голова та знаряддя вбивства: мотузка і сокира, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Нині в рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз.

– Особа потерпілого за базами даних МВС не ідентифікована, оскільки померлий раніше до поля зору правоохоронців не потрапляв. На вигляд чоловікові – 45-50 років. За попередніми результатами, його смерть настала внаслідок механічної асфіксії, а вже згодом померлому відтяли голову. Ми відпрацьовуємо всі версії та мотиви вбивства: це і корислива мета, і вчинення злочину на ґрунті ревнощів. Розглядаємо й інші версії, – прокоментував перший заступник начальника управління - начальник слідчого управління УМВС Анатолій Петрушин.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-пошукові заходи, спрямовані на встановлення особи потерпілого та розкриття вбивства. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ