ДТП на Волині: водій збив велосипедистів і втік із місця автопригоди

ДТП на Волині: водій збив велосипедистів і втік із місця автопригоди

09.12.14 10:13 0 631
Одного з постраждалих врятувати не вдалося. Нині правоохоронці розшукують винуватця.

Дорожньо-транспортна пригода була зафіксована працівниками Державтоінспекції на території Ратнівського району, неподалік села Млинове.

7 грудня, близько 20 години, водій автомобіля «Ауді 100», за попередніми даними, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості та скоїв наїзд на велосипедистів. 42-річний чоловік, житель села Доманове, загинув на місці аварії. Інший водій двоколісного транспортного засобу – 39-річна жителька села Млинове, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За номерними знаками автомобіля, залишеними на місці ДТП, працівники Державтоінспекції встановили власника транспортного засобу, тож нині правоохоронці проводять заходи щодо розшуку винуватця.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження.

На жаль, автопригоди, у яких водії втікають із місця пригоди – непоодинокі. Втім, такий вихід із ситуації може стати для винуватця ДТП обтяжуючим фактором.

–Найперше, що потрібно, аби попередити трагічну ситуацію на дорозі, – це дотримуватися Правил дорожнього руху. Якщо ж дорожньо-транспортна пригода уже відбулася, то закликаємо водіїв у жодному випадку не залишати потерпілих напризволяще: потрібно викликати лікарів та працівників ДАІ і дочекатися їхнього приїзду, – наголосив начальник сектору оформлення ДТП УДАІ Василь Мельничук.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ