На Житомирщині правоохоронці затримали нічного наркоторговця

На Житомирщині правоохоронці затримали нічного наркоторговця

09.12.14 18:53 0 696
Оперативники сектору карного розшуку Олевського РВ УМВС викрили 18-річного парубка, який розповсюджував серед однолітків коноплі. Нині і продавцеві, і одному з його постійних покупців, також затриманому того дня міліціонерами, оголошено про підозру у вчиненні протиправних діянь.

Під час спеціальних заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу наркотичних та психотропних речовин, міліціонери зафіксували факт продажу конопель.

Неподалік місцевого автовокзалу доволі пізнього часу парубок «успішно» збув 10 грам небезпечної речовини своєму постійному, як згодом з'ясувалось, клієнтові, 23-річному молодикові.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи, які вилучили небезпечне зілля, а також кошти, виручені за його продаж. Нині призначено проведення відповідних експертних досліджень.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

- У нас є підстави підозрювати, що юнак неодноразово продавав наркотичні засоби одноліткам. Нині ми перевіряємо цю інформацію, - повідомив начальник Олевського райвідділу міліції Віктор Думан. – У ході досудового розслідування буде встановлено усі обставини протиправних діянь.

Водночас правоохоронці застерігають громадян від нерозважливих вчинків, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, а також звертаються до жителів області з проханням повідомляти до міліції у разі, якщо їм стануть відомі факти злочинної діяльності наркоторговців.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Олевського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роль сайта в бизнесе

КОМЕНТАРІ