В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку був врятований чоловік

В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку був врятований чоловік

09.12.14 17:28 0 681
7 грудня о 17:59 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Попільня надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований в селі Криве.

До служби порятунку «101» зателефонувала сільська голова, якій повідомили сусіди господаря палаючої будівлі. Згодом односельчани розповіли, що побачивши дим, одразу ж кинулись на допомогу. В оселі вони побачили 76-річного господаря, який майже у непритомному стані сидів у кухні. Сусіди взяли його попідруки та швидко вивели на свіже повітря. Чоловік сказав, що в приміщенні ще є його син. Але через сильне задимлення селяни вже не змогли зайти в будинок.

По прибуттю бійцями ДСНС встановлено, що будинок вже був повністю охоплений вогнем. Для того, щоб потрапити в середину приміщення, рятувальникам довелось розібрати частину стіни. Провівши розвідку надзвичайники знайшли на підлозі однієї з кімнат тіло 51-річного сина господаря.

Зусиллями співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 19:15 та повністю ліквідовано о 22:45. Вогонь встиг знищити дах, перекриття та домашнє майно.

Наразі фахівцями встановлюється причина пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ