В Закарпатській області у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів

В Закарпатській області у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів

09.12.14 09:04 0 689
П’ять з половиною років тому, склавши Присягу на вірність українському народові, юнаки та дівчата свідомо обрали свій професійний шлях – порятунок людей, – і взяли на себе зобов’язання завжди бути готовими до екстремальних ситуацій та проявляти мужність і самовідданість.

6 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочисті заходи з нагоди випуску магістрів денної форми навчання. Цього року диплом отримали 49 випускників (30 курсантів, з яких 22 відмінників, та 19 студентів, серед яких 13 відмінників). Випускникам-курсантам присвоєно перше спеціальне звання середнього начальницького складу лейтенант служби цивільного захисту.

З вітальним словом до випускників звернувся перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко, який наголосив: «Чесність, порядність і високий професіоналізм – це ті найважливіші якості, що відрізняють працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Саме за рахунок таких професіоналів, які щодня несуть службу, забезпечуючи високий рівень захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зростає авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій».

Потім до магістрів звернувся проректор Національного університету – начальник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Андрієнко, який зазначив: «Це важливий день, який став своєрідним підсумком у вашому житті. Пройдено нелегкий шлях навчання і професійного становлення. Ви зробили вибір на користь однієї з найбільш небезпечних, але благородних професій – рятувальника. Ви – наша надія, у ваших руках – безпечне майбутнє народу України».

Далі заходи продовжились на плацу інституту, де кращі випускники підняли Державний прапор. Також за традицією присутні вшанували подвиг ліквідаторів-пожежних покладанням квітів до Монументу Героям Чорнобиля.

Василь Миколайович вручив нагороди кращим випускникам інституту, а завершальним етапом заходів на плацу став урочистий марш та фотографування з керівництвом. Далі всіх гостей та випускників чекав у центрі культури та дозвілля навчального закладу творчий дарунок від колективів художньої самодіяльності.

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

Національного університету цивільного захисту України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Дорожньо-транспортний ...

КОМЕНТАРІ