Сергій Шаранич: "Я горджуся тим,що знайомий з такою Людиною"

Сергій Шаранич: "Я горджуся тим,що знайомий з такою Людиною"

09.12.14 14:11 0 725
На свято католицького Святого Миколая начальник міліції Закарпаття Сергій Шаранич відвідав сиротинець у смт.Королево у Виноградівському районі.

Цей сиротинець утримує волонтер-благодійник, військовий капелан отець Іван. Ми неодноразово писали про цю Людину з великої літери. Дивно, як встигає отець Іван поєднувати посаду в церковному трибуналі Мукачівської греко-католицької єпархії, активну волонтерську діяльність та участь в бойових діях на Сході України. Зокрема, в сумнозвісному Дебальцеві о.Іван був військовим капеланом і навіть отримав у спину бронежилета кулю від ворожого снайпера…

У 1997 році в селі Королево Виноградівського району отець Іван розпочав будівництво сиротинця. Відтоді десятки дітей приютив, обогрів, виховав цей святий чоловік. Зараз під його опікою перебувають 17 дітей. Також на території є монастир, де живуть монашки, що опікуються дітьми. А ще - дитячий садочок на 57 мість. Це також справа рук отця Івана. В садочку, крім сиріт, перебувають й діти з навколишніх сіл.

На свято католицького Миколая керівник закарпатської міліції полковник Сергій Шаранич навідався у Королевський сиротинець з подарунками діточкам від Святого Міклоша. Відвідав він і капличку.

-Я горджуся тим, що знайомий з такою Людиною з великої літери, яким є отець Іван,-каже Сергій Шаранич. - На силі духа, силі віри в Господа нашого таких людей будується віра в життя та торжество правди. Низький уклін цій Людині від всієї міліції Закарпаття.

До слова, зведений загін закарпатських правоохоронців відправився в зону АТО на ротацію. Благословив правоохоронців на ратну справу отець Іван. Днями він слідом за ними вкотре виїжджає до наших військових в Дебальцево. Бережи вас Господь, отче!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Теребовлі ...

КОМЕНТАРІ