В Івано-Франківській області правоохоронці спонукають батьків заздалегідь попіклуватися про безпеку своїх дітей

В Івано-Франківській області правоохоронці спонукають батьків заздалегідь попіклуватися про безпеку своїх дітей

09.12.14 15:53 0 790
В Івано-Франківську працівники кримінальної міліції у справах дітей у рамках акції «Безпека дітей в руках батьків» вкотре розповіли батькам, що робити, якщо дитина зникла та наскільки важливо попіклуватися про її безпеку за допомогою «Ідентифікаційної карти дитини».

Вчора на Вічевому майдані в обласному центрі під час акції учасники програми «Дослідники», представники НСО «Пласт» та правоохоронці усім охочим роздавали так звану «Ідентифікаційну картку дитини».

У «Ідентифікаційну карту дитини» батьки зможуть записати паспортні дані своєї дитини, її особливі прикмети, відомості про стан здоров'я, помістити фотографію і відбитки пальців. Картку потрібно тримати із власним паспортом і надавати працівникам міліції тільки у випадку звернення про розшук дитини.

«Основна метою таких заходів - спонукання батьків заздалегідь попіклуватися про безпеку своїх дітей, – говорить начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак. - Картки призначені лише для батьків і заповнюються тільки на їхній розсуд. Утім, варто розуміти, що у випадку зникнення дитини не потрібно витрачати час на опис та прикмети, адже у цій картці вже все підготовлено і правоохоронці негайно можуть використовувати її для пошуку дитини».

На пам'ять про акцію правоохоронці вручали дітям надувні кульки з її символікою.

Оксана Струк,

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ