Рівненська область: рятувальники вручили працівникам ДАІ,що вирушили у зону АТО,необхідні речі при виконанні завдань в умовах зимового періоду  ))

Рівненська область: рятувальники вручили працівникам ДАІ,що вирушили у зону АТО,необхідні речі при виконанні завдань в умовах зимового періоду ))

09.12.14 14:22 0 632
08 грудня за дорученням керівника Служби порятунку Рівненщини полковника служби цивільного захисту Сергія Крука тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький вручив співробітникам ДАІ Рівненщини, що вирушили на Схід України, речі, які вкрай необхідні при виконанні завдань в умовах зимового періоду, зокрема каремати та шапки-фески. Крім того, кожний автомобіль ДАІ рятувальники обладнали порошковим вогнегасником для забезпечення пожежної безпеки.

Проводжаючи колег-міліціонерів, полковник Юрій Корецький наголосив: - «Вже стало доброю традицією спільно працювати з Управлінням державтоінспекції області для забезпечення потреб Української армії. У серпні ми спільно із вами відправили в зону АТО три обладнаних вантажних автомобілі і на цьому наша співпраця не припиняється. Бажаю вам всім повернутись живими та здоровими».

Слід додати, що рівненські працівники ДАІ вже вп’яте відправилися у зону проведення антитерористичної операції забезпечувати охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ