Шестеро травмованих внаслідок ДТП на Рівненщині

Шестеро травмованих внаслідок ДТП на Рівненщині

09.12.14 15:41 0 942
07 грудня, близько 8-ї години ранку, на автодорозі «Городище – Рівне – Старокостянтинів»,поблизу села Мирне, що в Костопільському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода.

24- річний житель Володимирецького району, керуючи автомобілем BMW 325ТDS, рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку обласного центру, з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автобусом VOLKSWAGENLT 35. За кермом маршрутного транспортного засобу перебував 56-річний житель Дубенського району.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди водії обох транспортних засобів, а також 4 пасажири з вищевказаних автомобілів отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої допомоги були госпіталізовані до медичного закладу.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі назначено ряд експертиз, які і встановлять причину даної дорожньо-транспортної пригоди.

Працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, зважати на погодні умови, враховувати стан дорожнього покриття, дотримуватися безпечної дистанції та обирати безпечну швидкість руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Неприбуткові організації ...

КОМЕНТАРІ