«Знахарка» ошукала 27-річну хмельничанку на 30 тисяч доларів

«Знахарка» ошукала 27-річну хмельничанку на 30 тисяч доларів

09.12.14 16:11 0 643
Зневірившись у традиційній медицині, жінка вирішила звернутися за допомогою до так званої «знахарки». Та ж виманила у довірливої хмельничанки чималеньку суму.

На жаль, шахрайства через мережу Інтернет набувають все більшого розмаху. Окрім фіктивних покупок, за які люди відправляють на банківські картки шахраїв свої чесно зароблені гроші, в мережі платні послуги пропонують і «знахарі» та «знахарки», які за гроші обіцяють вилікувати усі недуги.

Так сталося і з 27-річною хмельничанкою, яка скаржилась на здоров'я і, врешті-решт, зневірилась у традиційній медицині. Натомість потерпіла вирішила звернутися до «знахарки», яку і знайшла через Інтернет.

Привітним голосом ворожка запевнила клієнтку, що всі недуги будуть зняті, от тільки за це потрібно сплатити певні кошти. Спочатку сума була невелика, тож дівчина і перерахувала її, взявши гроші з загального сімейного бюджету.

Під час спілкування хмельничанка розповідала про себе та свою сім'ю. Шахрайка ж уважно слухала та запам'ятовувала, а потім повідомила, що у дівчини не тільки проблеми зі здоров'ям, а й в особистому житті. За «зняття порчі» також довелося платити. Такі транші тривали з липня по грудень поточного року. До Хмельницького міського відділу міліції із заявою звернулися батьки потерпілої, які і виявили зникнення грошей.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять усі необхідні перевірки та працюють над встановленням особи шахрайки.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ