На Тернопіллі у Гусятинському районі відкрили реконструйовану котельню,яка працюватиме на твердому паливі

На Тернопіллі у Гусятинському районі відкрили реконструйовану котельню,яка працюватиме на твердому паливі

09.12.14 09:33 0 687
Реконструйовану котельню, яка працюватиме на твердому паливі, відкрили в Личковецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Гусятинського району 5 грудня.

Реконструкцію провели в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ».

Участь в урочистому відкритті взяли директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа, координатор Тернопільського обласного ресурсного центру громад Ігор Стефанів, голова Гусятинської районної державної адміністрації Ігор Аніловський, голова районної ради Василь Бойчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Кащишин, голова правління ТОВ «Облрізсервіс» Олександр Щербак, депутати і голови місцевих рад, мешканці села Личківці.

Після урочистого перерізання стрічки настоятель місцевої церкви о. Олег освятив котельню, а учні школи подякували від себе, вчителів і батьків всім тим, хто подбав про тепло у навчальному закладі.

Сільський голова Степан Дуда вирішив у школі залишити газову котельню і додатково встановити 2 твердопаливні котли. Виконувач робіт - ТОВ «Облрізсервіс» - відповідно до встановлених норм і стандартів відділив газову котельню, встановив твердопаливні котли та побудував приміщення для складання і зберігання дров.

«Ми всі поклали собі за мету, щоб дітям було тепло і ми це зробили, - зазначив, ознайомлюючи з роботою котельні, голова правління ТОВ «Облрізсервіс» Олександр Щербак. - Досвід з експлуатації показав, що тепла, яке виділяється з котлів, достатньо для того, щоб отопити школу. Ми виготовляємо котли українського виробництва і кожна деталь теж вітчизняного виробництва. Наше підприємство має відповідний сертифікат і в нас можна придбати котли різних потужностей – 95,40, 220, 230 кВт. Котли нового покоління, обладнані простою системою автоматизації. На них дається гарантія на 3 роки. В даній школі встановлено 2 котли потужністю 95 кВт».

Представники районної влади подякували сільському голові, виконавцеві робіт за проведену роботу.

«Встановивши сучасні твердопаливні котли, ми в подальшому не тільки зможемо заощадити бюджетні кошти, а досягти головної мети – зробити умови навчання в освітньому закладі комфортними», - зазначив під час урочистостей Ігор Аніловський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Луцькому КХП № 2 буде ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ