Міряючись силою,гирьовики силових відомств Тернопільщини обирали переможців

Міряючись силою,гирьовики силових відомств Тернопільщини обирали переможців

09.12.14 08:01 0 638
У спортивному комплексі „ Текстильник” відбулися змагання чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ „ Динамо” України з гирьового спорту за програмою змагань „Динаміада-2014”.

У спортивному заході взяли участь 28 учасників з 9 команд правоохоронних органів області. Найсильніших серед спортсменів обирав головний суддя змагань Зіновій Кульчицький - заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту.

Змагання проводилися з гирями вагою 32 кілограми.

Переможцями командного заліку у гирьовому спорті стала команда обласного управління внутрішніх справ , друге та третє місця відповідно посіли працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області та податкової міліції.

В особистих заліках перемогу у ваговій категорії до 60 кг здобув Володимир Довгошия зі служби надзвичайних ситуацій, котрий виконав 35 підйомів. Серед спортсменів вагою до 70 кг першість виборов автоінспектор Іван Свистун, а серед гирьовиків, вага яких перевищує 75 кг, переміг працівник податкової міліції Віталій Осідак.

Олексій Криворучко з обласного управління внутрішніх справ у вазі понад 80 кг осилив 73 підйоми. У категоріях до 90 кг та понад 90 кг першість вибороли автоінспектори Володимир Дзюба і Петро Пігович.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками та грамотами обласної організації ФСТ «Динамо».

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 29-річний ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ