На Тернопіллі міліціонери вилучили у 20-річного кременчанина набої та марихуану

На Тернопіллі міліціонери вилучили у 20-річного кременчанина набої та марихуану

09.12.14 10:39 0 657
Дивні й кримінальні у 20-річного кременчанина вподобання. То набої в хаті зберігав, то за гаражем марихуану ховав. Проте ще банальніші пояснення, звідки все це у нього.

Кременецькі правоохоронці, реалізуючи оперативну інформацію, провели, згідно рішення суду, огляд помешкання та господарських будівель, що належать двадцятирічному жителю райцентру. Підозри міліціонерів підтвердилися знахідками недозволених для зберігання предметів. Зокрема, в житловому помешканні оперативники знайшли шістдесят набоїв для дрібнокаліберної зброї та автомата Калашникова. А за гаражем - триста грамів висушених рослин марихуани.

Що зберігати все це – поза законом, кременчанин, мабуть, добре усвідомлював, бо і набої, і наркотична сировина були заховані подалі від зайвих речей.

На запитання правоохоронців звідки це у нього, молодик відповів банально: набої знайшов на вулиці, а марихуани нарвав на пустирі. Та якими б не були пояснення, кримінальної відповідальності молодикові не уникнути. За незаконне зберігання наркотичних речовин та боєприпасів щодо кременчанина відкрито кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Миколаєві розпочалась ...

КОМЕНТАРІ