Тернопілля: бійці 6 мотопіхотного батальйону,який дислокується на Херсонщині,забезпечені усім необхідним

Тернопілля: бійці 6 мотопіхотного батальйону,який дислокується на Херсонщині,забезпечені усім необхідним

09.12.14 13:41 0 633
У цьому переконалися голова обласної ради Василь Хомінець та депутат обласної ради Олександр Стадник, які відвідали бійців на місці їх дислокації та привезли солдатам допомогу від тернополян – продукти, теплі речі, нагрівачі тощо. До допомоги військовим долучилися і депутати, і виконавчий апарат обласної ради, і комунальні підприємства та установи, і підприємці, і аграрії.

У день Збройних сил України очільник обласної ради привітав військовослужбовців, більшість яких з Тернопільщини, із святом. «Від імені депутатського корпусу, від усіх тернополян щиросердно дякую Вам за хоробрість, за те, що взяли на себе відповідальність охороняти цілісність нашої держави, відстоювати її незалежність. Низький уклін Вам, наші захисники!- наголосив Василь Хомінець. – Цьогорічні події показали, що сильною та могутньою держава буде тоді, коли матиме сильне військо. Українці взялися допомагати нашій армії, яку послідовно знищувала попередня влада. Тепер ми можемо із впевненістю стверджувати, що в Україні армія є справді народною. Нехай Вас охороняє Господь та посилає кожному міцне здоров'я, наснагу та силу». Голова обласної ради нагородив командира батальйону, підполковника Ігоря Ларіна цінним подарунком.

Після урочистостей Василь Хомінець та Олександр Стадник ознайомилися із умовами побуту солдат, зазначивши, що військовослужбовці забезпечені усім необхідним.

6 грудня до батальйону завітали також і тернопільські волонтери, які привезли не тільки продукти, а й подарували для потреб військових джип.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Последние финансовые ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ