Passport з екраном 1 до 1

Passport з екраном 1 до 1

09.12.14 22:34 0 1038
Паспорт - це своєрідний ідентифікатор особистості, от тільки там не пишуть про ваш статус та напрямки діяльності. Для цього існують інші атрибути, такі, наприклад, як смартфон.

Blackberry Passport - це саме той смартфон, який дозволить Вам не просто виділитися з натовпу але і допоможе виконувати бізнес-завдання максимально ефективно і швидко.

Представлений наприкінці вересня «ожиновий» флагман став першою моделлю з офіційною Blackberry OS 10.3, екраном 1 до 1 і автономністю, якій позаздрять багато. До 14 годин в режимі розмов (GSM); до 14,5 днів у режимі очікування (GSM); до 24 годин в режимі розмов (UMTS); до 14,5 днів у режимі очікування (UMTS) і це далеко не повний список всіх можливостей цього «дива ворожої техніки».

Особливу увагу привертає інноваційне рішення системи управління. Спроба поєднати механічну клавіатуру з сенсорною панеллю пройшла успішно! Зменшена на один ряд клавіатура анітрохи не втратила в ергономіці за рахунок набутих якостей від сенсорного шару. Браузінг і робота з текстом тепер суцільне задоволення.

Але за задоволення треба платити! І платити доводиться розмірами пристрою та можливістю керування однією рукою.

Blackberry Passport - це смартфон для роботи виключно двома руками. Канадські винахідники свідомо пішли на це, так як потенційні фанати QWERTY смартфонів використовують їх саме так. Однією рукою можна правда відповісти на дзвінок і гортати контент.

Якщо вірити словам Джона Чена, генерального директора BlackBerry, чисельність користувачів ВВМ складає 91 мільйон осіб, що майже у 6 разів менше ніж WhatsApp, але однаково переконливо.

Так само примітно, що такі послуги як BIS, BES вже не обов'язково підключати для використання гаджета. Тому вихід на ринок «ожинового» флагмана, та ще й з гравіюванням російської клавіатури, безсумнівно стане поштовхом до зростання користувачів ВВМ в російськомовних країнах.

Нещодавня презентація флагмана в Києві - це одразу ж підтвердила. В інтернет - магазині BlackBerry Україна новинка викликала непідробний інтерес користувачів Android пристроїв. Вся справа в тому, що OS 10.3 дозволяє встановлювати програми з розширенням .apk, що автоматично відкриває доступ до маркетів Amazon, Yandex, Play Market та інших.

Blackberry Passport випускається в трьох колірнихвиконаннях - чорному, білому і червоному. Також є фірмові аксесуари, що роблять смартфон ще привабливішим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Разработка проекта дома
Наступна новина: Как найти квартиру в Москве

КОМЕНТАРІ